Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest geeft startschot rollatorloop

Van Soest: ‘Beweging voor ouderen is super belangrijk!’

Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest heeft vanmiddag het startschot van de rollatorloop in het Olympisch Stadion gegeven.
“Wat een fantastisch evenement dat het belang van bewegen voor ouderen op de agenda zet”, aldus Wil van Soest, fractievoorzitter van de Partij van de Ouderen, die evenals Nelli Cooman de trekker voor het startschot mocht overhalen.
Olga Commandeurpleintjes
Het doel van de rollatorloop is uiteraard niet het neerzetten van een olympische prestatie, maar het inspireren van ouderen om sportief actief te blijven. De Partij van de Ouderen zal zich in haar verkiezingsprogramma richten daar ook op richten:
Van Soest: “Wij willen meer Olga Commandeurpleintjes waar ouderen kunnen bewegen, meer Jeul de Boules-banen én oudervriendelijke zwembaden. Ook willen wij dat groepen sportende ouderen niet worden weggejaagd, zoals nu bij CalandFit dreigt te gebeuren”.
ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...