Partij van de Ouderen: ‘Gemeente Amsterdam moet aangifte doen tegen adresfraudeurs’

Fractievoorzitter Wil van Soest: ‘Mogelijkheden tot frauderen zoveel mogelijk uitbannen’!

De Partij van de Ouderen wil dat de gemeente Amsterdam werk gaat maken van het actief aangifte doen tegen adresfraudeurs. Dat zijn aanbieders van zogeheten inschrijfadressen. Dat zijn adressen waarop mensen zich laten inschrijven bij de gemeente, terwijl ze daar helemaal niet wonen. ‘Dit opent de weg om bijvoorbeeld allerlei toeslagen onterecht op te strijken’, zei een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken woensdag.

Partij van de Ouderen fractevoorzitter Wil van Soest: ‘We moeten alles in het werk stellen om fraudeleuze handelingen, die de samenleving een hoop geld kosten, uit te bannen. Het doen van aangifte tegen adresfraudeurs is daarbij een middel’.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...