Partij van de Ouderen wil klopjacht op pyromanen in Amsterdam Noord

Fractievoorzitter Wil van Soest heeft het gehad met de vele brandstichtingen

Nadat afgelopen nacht aan de Korte Papaverweg in Amsterdam de zoveelste auto in Amsterdam Noord in vlammen opging, wil de Partij van de Ouderen dat er een klopjacht gemaakt gaat worden op de pyromanen die dit stadsdeel al zo lang teisteren. Half juli waren er ook al drie brandstichtingen in Noord.

“Aangestoken autobranden zijn tegenwoordig scheer en inslag in Amsterdam Noord. Dit heeft een enorme impact op het veiligheidsgevoel in de wijk. Daarom moet op alles op alles gezet worden om de pyromanen te pakken en uit te bannen”, stelt Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest, die pleit meer surveilleren, meer cameratoezicht en standaard gebiedsverboden voor gepakte pyromanen.

Kliklijn Noord
Daarnaast wil de Partij van de Ouderen dat er een telefonische kliklijn wordt geopend waar mensen – ook anoniem – tips kunnen kunnen achterlaten die moeten leiden tot het in de kraag vatten van pyromanen.
“Mensen kunnen deze kliklijn Noord ook gebruiken voor tips over straatintimidatie, inbraken, mishandelingen en overvallen. Zaken die in Amsterdam Noord helaas ook nog veel te vaak voor komen”. aldus Van Soest.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...