Partij van de Ouderen wil weten of Amsterdamse brandweerkazernes voldoende bezet zijn

Fractievoorzitter Wil van Soest wil brandjes tijdig blussen

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad heeft met zorg kennisgenomen van het bericht dat de brandweer in gevallen van brand vaak te laat is. Steeds vaker komt het voor dat een eenheid helemaal niet kan uitrukken. Kazernes zijn onderbezet en het ontbreekt aan vrijwilligers.

“Ik wil weten of dit ook voor Amsterdam geldt”, aldus Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest, die stelt dat het absoluut onaanvaardbaar zou zijn als de Amsterdamse brandweer onvoldoende voor het uitrusten van haar taken zou zijn voorbereid. “Als dit zo is staat de veiligheid in Amsterdam onder enorme druk”.

De Partij van de Ouderen wil middels raadsvragen ondermeer weten wat de aanrijtijden zijn en wat de gemeente Amsterdam kan doen om het tekort aan vrijwilligers te ledigen

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...