Partij van de Ouderen woest op aanvullend vervoer aanbieder RMC: ‘Mensonterend gedrag’!

Wil van Soest roept Amsterdammers op zulke incidenten te melden bij de partij

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad is laaiend op RMC, de aanbieder van het aanvullend openbaar vervoer in Amsterdam Zuidoost. Afgelopen zondag liet de vervoerder tot twee (!) keer tot een gehandicapt stel uren wachten.

“Dit mensonterende gedrag van het uren laten wachten door mensen die aanvullend vervoer nodig hebben moet stoppen”, aldus Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest, die Amsterdammers met nare ervaringen met het openbaar vervoer oproept dat bij de partij te melden via w.van.soest@raad.amsterdam.nl

Van Soest: “We krijgen namelijk veel meer signalen dat het aanvullend openbaar vervoer slecht is geregeld in onze stad. En RMC maakt er helemaal een ratjetoe van”.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...