Partij van de Ouderen: ‘Hoe gaat stadsbestuur aangenomen aso-wet uitvoeren, zeker inzake Airbnb?’

Wil van Soest: ‘Niets doen tegen Airbnb-hel is geen optie meer’

Lang werd gesteld dat de overlast van Airbnb moeilijk aan te pakken was (1), maar sinds gisteren is de aso-wet in werking getreden. Een landelijke wet waarvan wordt beweerd dat hiermee ook mensen die langdurig hun huis verhuren, via bijvoorbeeld Airbnb, kunnen worden bestraft (2).

“Ik wil van het stadsbestuur weten of deze wet het geschenk uit de hemel is tegen de steeds benauwder wordende wurggreep waarin Airbnb onze stad houdt”, aldus de fractievoorzitter van de Partij van de Ouderen WIl van Soest die het he-le-maal heeft gehad met de steeds groter wordende overlast ten gevolge van het massatoerisme.

De Partij van de Ouderen wil van het stadsbestuur weten hoe zij de aso-wet gaat inzetten tegen de overlast die mede door het toenemende Airbnb gebruik wordt veroorzaakt.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...