Partij van de Ouderen opent meldpunt klachten aanvullend openbaar vervoer

Fractievoorzitter Wil van Soest: “Ouderen en gehandicapten hebben recht op goed vervoer”

Ondanks het feit dat de nieuwe vervoerder van het aanvullend openbaar vervoer RMC meldt dat het elke dag beter gaat (1), is de Partij van de Ouderen Amsterdam nog niet gerust over de kwaliteit die de nieuwe vervoerder biedt. Daarom komt de partij met een meldpunt.

“Wij vinden het onacceptabel dat ouderen en gehandicapten veel te lang op hun taxi moeten wachten of dat de taxi’s in sommige gevallen naar verkeerde locaties is gestuurd”, aldus Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest, die gebruikers van het aanvullend openbaar vervoer oproept om klachten te melden via w.van.soest@raad.amsterdam.nl zodat we de kwaliteit kunnen verbeteren.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...