Partij van de Ouderen wil dievengilde met pek en veren uit de Bijlmerbosjes jagen

Fractievoorzitter Wil van Soest: ‘Dieven die de boel smerig maken horen hier niet’

De Partij van de Ouderen heeft geen goed woord over voor het stadsbestuur, dat ondanks eerdere vragen van de VVD, weigert in te grijpen bij het illegaal kamperen in de Bijlmerbosjes.

“Wild-kamperen mag niet, en al helemaal niet door tuig dat zich schuldig maakt aan zakkenrollerij en bedelarij”, aldus Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest, die niet begrijpt waarom het college de buurt helemaal aan haar lot overlaat. “De boel wordt smerig door onder andere menselijke uitwerpselen. En met meldingen vanuit de buurt wordt niets gedaan. Onze fractie eist dat de boel als de wiedeweerga schoongeveegd wordt”.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...