Partij van de Ouderen start enquête om stemgedrag Amsterdam te peilen

Partij van de Ouderen start enquête om stemgedrag Amsterdam te peilen

Wil van Soest: “Wij geloven in de noodzaak van een ouderenpartij”

De Partij van de Ouderen in Amsterdam is druk met de voorbereidingen van de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Alhoewel 50PLUS bij de laatste landelijke verkiezingen maar 2% van de Amsterdamse stemmen heeft gehaald, ziet fractievoorzitter Wil van Soest ruime mogelijkheden voor haar partij.
“Wij kennen de stad Amsterdam als geen ander en weten dat er nog veel te verbeteren valt voor de oudere generatie”, aldus Van Soest, die stelt een samenwerking met 50PLUS niet uit te sluiten. “We hebben in 2014, toen maar liefst drie ouderenpartijen deelnamen aan de verkiezingen, gezien dat versplintering van ouderenpartijen het seniorenbelang niet gediend heeft, dus laten we verstandig zijn en samen een vuist maken, zodat we met meerdere zetels kunnen knokken voor de belangen van 50-plussers”.

Van Soest peilt via een zelf opgezette enquête of Amsterdammers geneigd zijn om op een ouderenpartij te stemmen. Deelnemers maken kans op het winnen van de politieke thriller ‘House of Cards’ of een rondleiding door de Stopera (het stadhuis van Amsterdam)
Van Soest: “We hopen op een grote respons, waarbij mensen, via de open vragen, veel informatie aan ons verstrekken, zodat we dat mee kunnen nemen in ons verkiezingsprogramma”.

Vul hier de enquête in:
http://www.thesistools.com/web/?id=532549

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...