Partij van de Ouderen: ‘Kosten voor marktkooplui Pekmarkt moeten omlaag’

Partij van de Ouderen: ‘Kosten voor marktkooplui Pekmarkt moeten omlaag’

Wil van Soest: ‘Hele week marktgeld betalen voor drie dagen staan is absurd’

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad springt in de bres voor de hardwerkende marktkooplui van de markt in de Van der Pekstraat, bij wie het water tot aan de lippen staat. Reden: de té hoge kosten!

PvdO-fractievoorzitter Wil van Soest: “Ik ontvang verontrustende berichten van marktkooplui die stellen dat het vijf voor twaalf is. Zo moeten zij voor de hele week marktgeld betalen, terwijl men er maar drie dagen staat. Ook de kosten voor elektriciteit en het reinigen van de markt worden als te hoog ervaren. Het kan niet zo zijn dat er straks marktkooplui het loodje leggen omdat ze kosten niet meer kunnen betalen”.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...