Partij van de Ouderen krijgt toezegging: Amsterdam start pilot openbare fietspompen

Partij van de Ouderen krijgt toezegging: Amsterdam start pilot openbare fietspompen

Fractievoorzitter Wil van Soest blij met fietsvriendelijkere hoofdstad

Enige tijd geleden pleitte de Partij van de Ouderen voor het plaatsen van gratis openbare fietspompen langs drukke fietsroutes in de stad (1). En zie daar; het Amsterdamse stadsbestuur geeft in haar beantwoording aan om met een pilot te starten (2). In eerste instantie komen de fietspompen op locaties zoals Zuidoost waar weinig fietsenmakers zijn.

Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest is blij met de toezegging: “Dit kan dé fietshoofdstad van Nederland weer een stukje fietsvriendelijker maken. Als de pilot slaagt, gaan wij ervan uit dat er meer openbare fietspompen in Amsterdam zullen komen”.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...