Partij van de Ouderen over agressie tegen hulpverleners: korten op bijstand

Van Soest wil gemeentelijke maatregelen: ‘Waar het kan korten op bijstand en niet toewijzen van een woning’!

Voor de zoveelste keer tijdens een Oudejaarsnacht zijn hulpverleners tijdens het uitoefenen van hun werk belaagd door tuig van de richel. Zo zijn er brandweermannen tijden het uitoefenen van hun werk beschoten met vuurwerk.

Partij van de Ouderen fractievoorzitter Wil van Soest: ‘Dit gedrag is absoluut onacceptabel. Tuig dat hulpverleners het werken onmogelijk maakt moet, naast de straf die zij van de rechter krijgen, door de gemeente keihard worden aangepakt, bijvoorbeeld door het waar mogelijk intrekken van de bijstand en het niet toekennen van een (sociale) huurwoning’.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...