Partij van de Ouderen laat Slotervaart niet vallen: ‘Pyromanen ‘trakteren’ op zware sancties

Steeds meer auto’s in onze stad gaan in vlammen op stelt de Partij van de Ouderen. In Slotervaart voelen bewoners zich zo in de steek gelaten door de lokale overheid, dat zij overwegen een eigen knokploeg op te richten. Dit moet niet. Daarom moet het stadsbestuur nu laten zien dat mensen die eigendommen van anderen in de fik steken, ook maar op de blaren moeten zitten.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...