Partij van de Ouderen over Vijzelgracht: ‘Autootje pesten en beroerde planning’

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad is niet te spreken over de planning qua werkzaamheden bij de Vijzelgracht.
“Men zit daar net te bekomen van alle bouwellende ten faveure van de Noord-Zuidlijn of de boel gaat weer voor langere tijd op de schop. We kunnen gerust stellen dat dit een beroerde planning is”, aldus Wil van Soest.

Autootje pesten
Ook de plannen om de auto minder ruimte te geven kan niet rekenenen op steun van de PvdO.
Van Soest: “Aan de ene kant heeft dit stadsbestuur de onzalige ambitie om maar te blijven en groeien en aan de andere kant wil men steeds vaker de auto weren. Die twee gaan niet samen”.

Vragen aan het stadsbestuur

1) Bent u bekend met het bericht ‘Alweer op de schop; zo gaat de Vijzelgracht eruit zien’ (1)

2) Kunt u duiden waarom u de herinrichting van de Vijzelgracht niet direct heeft meegenomen bij de werkzaamheden rondom de aanleg van de Noord-Zuidlijn, zodat bewoners en ondernemers zo kort mogelijk in de bouwellende zitten? Wst zegt dit over uw planningscapaciteiten?

3) U stelt de auto minder te willen geven. Hoe verhoudt zich dit met uw onzalige ambitie om als stad steeds verder te groeien (immers méér mensen brengen méér auto’s met zich mee)? Graag een gedetailleerd antwoord

4) Kunt u juist aangeven hoe u auto’s, gezien uw groeiambities, juist beter gaat faciliteren? Graag een gedetailleerd antwoord

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...