Partij van de Ouderen woest over 20.000 euro boete aan ondernemer

Fractievoorzitter Wil van Soest: ‘Zo ga je niet met ondernemers om’!

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad is woedend op de gemeente Amsterdam die een ondernemer een boete van 20.000 euro heeft opgelegd voor….jawel, het plaatsen van een bankje! Door deze ridicule boete dreigt sluiting voor het populaire eettentje op de hoek van de Prinsengracht en de Lauriergracht.

“Ik zou willen dat het stadsbestuur zo ‘kordaat’ optrad tegen de gevolgen van het massa-toerisme en de overlast van Airbnb. Maar een kleine ondernemer zo het mes op de keel zetten voor een bankje wat buiten staat, gaat echt alle perken te buiten”, aldus Partij van de Ouderen fractievoorzitter WIl van Soest die in de bres springt voor de kleine ondernemer.

De Partij van de Ouderen eist middels schriftelijke vragen dat deze boete direct gaat belanden waar ie thuishoort; in de prullenmand!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...