Grote gidsgroepen aan banden: Partij van de Ouderen versus massatoerisme 1-0

Wil van Soest: ‘Eerste tik uitgedeeld, maar de strijd tegen het massatoerisme is pas net begonnen’

De Partij van de Ouderen heeft in haar strijd tegen de ‘Verdisneysering’ van Amsterdam de eerste tik uitgedeeld aan het massatoerisme; een motie die opriep om grote gidsgroepen te maximaliseren tot 10 personen is aangenomen in de gemeenteraad van Amsterdam.

“Dat er nu een einde komt aan grote gidsgroepen, zal helpen om meer rust in de stad te realiseren”, aldus Wil van Soest, die stelt dat de strijd tegen het massatoerisme pas net is begonnen. “We hebben een tienpuntenplan ontwikkeld om de drukte in de stad mee te bestrijden, daarvan is nu pas één onderdeel verwezenlijkt. Nog zat te doen dus”.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...