Partij van de Ouderen: ‘Ouderen moeten thuis aangifte kunnen doen’

Wil van Soest: ‘Afstand naar politiebureaus wordt té groot, zeker nu deze als sneeuw voor de zon verdwijnen’!

Ouderen moeten thuis aangifte kunnen doen bij de politie. Daarvoor zal de Partij van de Ouderen pleiten bij de behandeling van de begroting (volgende week in de gemeenteraad).

Fractievoorzitter Wil van Soest: “Veel ouderen zijn helaas niet meer mobiel genoeg om aangifte te doen als zij zijn beroofd of op een andere manier slachtoffer zijn geworden van een crimineel delict. Bovendien verdwijnen de politiebureaus als sneeuw voor zon, waardoor de afstand voor minder mobiele mensen, waaronder veel ouderen, naar het politiebureau te groot wordt. Het kan niet zo zijn dat het boevengilde wegkomt met hun misdaden omdat er geen aangifte meer wordt gedaan”.

De Partij van de Ouderen wil dat het stadsbestuur de mogelijkheid om thuis aangifte te doen gaat onderzoeken. Daarnaast zal dé enige lokale partij van Amsterdam pleiten voor het in stand houden van politiebureaus en wil het van burgemeester Van der Laan inzet richting het Kabinet om een tekort aan wijkagenten te voorkomen.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...