Partij van de Ouderen: ‘‎PvdA‬ doet hypocriet. zij hebben juist ingezet op méér en méér toeristen’!

Fractievoorzitter Wil van Soest: ‘Het PvdA-verkiezingsprogram 2013 sprak nog over het blijvend stimuleren van het toerisme’!

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad heeft zich groen en geel geërgerd aan PvdA-fractievoorzitter Marjolein Moorman die uit het niets ineens de festivals uit de binnenstad wil verbannen.
Fractievoorzitter Wil van Soest: “Niet dat we het daarmee oneens zijn, maar het is het hypocriete gedrag van de PvdA, tot voor kort nog dé baas in Amsterdam, dat bij mij tot wrevel leidt. Zij spreken in hun verkiezingsprogramma Amsterdammers maken de stad nog over ‘het blijvend stimuleren van toerisme’. Pas als de sociaal-democraten die koers laten varen is hun roep om minder toeristen naar de stad serieus te nemen.
Géén ‎hotelkamer‬ er mee bij!
Op bladzijde 28 van het verkiezingsprogramma spreekt de PvdA over het vergroten van de wereldwijde aantrekkingskracht van Amsterdam en spreekt het trots over het aantal toegenomen hotelkamers.
“We hopen dat de PvdA met de Partij van de Ouderen wil optrekken om er de komende tijd voor te zorgen dat er in het centrum géén hotelkamer meer bijkomt en dat er eindelijk eens wordt geluisterd naar de inwoners van de stad, die dagelijks te kampen hebben met de overlast van het massa-toerisme”, aldus Van Soest.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Gelabeld als:
Loading...