Partij van de Ouderen woest op buitenspel zetten oppositie

Partij van de Ouderen woest op buitenspel zetten oppositie; behandeling voorjaarsnota nu om des Keizers baard

‘Ongepast dat ons aller wethouders zich voor het coalitie-karretje hebben laten spannen’!

De Partij van de Ouderen in de Amsterdamse gemeenteraad reageert met verbazing op het aanvullende coalitie-akkoord ‘Amsterdam Blijft Van Iedereen’ van D66, VVD en SP dat komende donderdag wordt behandeld tijdens een commissievergadering.

Partij van de Ouderen Duo-Raadslid Reenze van Brug: “Naast het feit dat er vlak voor de behandeling van de voorjaarsnota met miljoenen wordt gesmeten, is het ook opvallend nieuws dat Van der Burg (VVD) en Ivens (SP), normaal gesproken wethouders voor de gehele stad, dus óók voor de oppositie, alweer zijn gebombardeerd tot spreekbuis voor hun eigen partijen. Zij vervingen de gedegradeerde fractievoorzitters Ruigrok (VVD) en Peters (SP), die kennelijk alleen goed lijken te zijn om tussen de verkiezingen op het fractie-winkeltje te passen.”

Nu geld te over; waar het AGO-zwembad, de openbare bibliotheek en Artis vorig jaar nog de rambam konden krijgen

De Partij van de Ouderen heeft verder met ongeloof kennisgenomen van de miljoenen euro’s die ineens boven komen drijven.
“Miljoenen waar nu vluchtelingen mee gepamperd worden, terwijl vorig jaar nog het AGO-zwembad werd gesloten en rücksichtslos werd gesneden in de subsidies van onder meer de openbare bibliotheek en Artis.Niet uit te leggen aan de Amsterdammer op straat”, aldus Van Brug die verder stelt dat alleen het spreiden van toeristen een einde kan maken aan het massa-toerisme in het centrum. “Een minimale verhoging van de toeristenbelasting is daarbij slechts een druppel op een gloeiende plaat”.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...