PvdO wil ‘smeerpoetserij’ eerste lentedag aanpakken

Veel Amsterdammers vierden vrijdag de eerste lentedag van 2015 in het Vondelpark, maar aan het einde van de dag zou het park bezaaid geweest zijn met afval. Voor de Partij van de Ouderen onverteerbaar en dus pleit de partij voor een verdubbeling van boetes op zwerfafval.

 “Ik geloof dat er drie jaar later nog heel wat werk aan de winkel is” Fractievoorzitter Wil van Soest

,,Ik verwacht van de gemeente maatregelen om smeerpoetserij, zoals afgelopen vrijdag in het Vondelpark, krachtig te bestrijden,” zegt fractievoorzitter Wil van Soest. Naast een verdubbeling van de boetes voor het veroorzaken van zwerfafval, ziet de ouderenpartij ook graag meer controles komen op recreatieplekken.

,,In 2012 bleek het handhaven van een schone stad nog een zeer moeilijke opgave voor de gemeente; slechts vier overtreders gingen toen op de bon. Als we de ravage van afgelopen vrijdag in het Vondelpark zien, geloof ik dat er drie jaar later nog heel wat werk aan de winkel is,” aldus Van Soest.

http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3952131/2015/04/13/PvdO-wil-smeerpoetserij-eerste-lentedag-aanpakken.dhtml

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...