Wil van Soest in debat met Wethouder van der Burg over ouderenmishandeling bij AmstelPolis!

Wil van Soest gaat in debat met Wethouder v.d. Burg over toenemende gevallen van ouderenmishandeling bij het programma AmstelPolis van SaltoTV.

In 2012 waren er landelijk ruim 1000 meldingen van ouderen die mishandeld werden. Een jaar later waren dat er al 1700. Hoe zit dat in Amsterdam?

In een opinieartikel in Het Parool stelt fractievoorzitter Wil van Soest van de Partij van de Ouderen dat de gemeente goed is gestart met een Barometer Ouderenmishandeling, maar dat wethouder Eric van der Burg het nu laat afweten.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...