Wil in het nieuwe AT5-kookprogramma – Amsterdam Proeft

Lokale helden en de fijnste gerechten. In het nieuwe AT5-programma Amsterdam Proeft maken we met chef-kok Ton bijzondere gerechten onder het genot van mooie verhalen. Op Woensdag 18 maart om 19:15 zal Wil schitteren in het nieuwe AT5-kookprogramma ‘Amsterdam Proeft’. Deze uitzending wordt herhaald op donderdag 19 maart om 22:45 en op zaterdag 21 maart om 17:15. Veel kijk plezier!

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...