De Partij van de Ouderen wenst u fijne feestdagen!

In 2014 heeft de partij van de ouderen zijn intrede gemaakt in de gemeentepolitiek van Amsterdam. Met één zetel in de Gemeenteraad van Amsterdam hebben wij het afgelopen jaar ouderen op de kaart gezet. Op initiatief van de PvdO is er een wethouder Ouderen gekomen die toezicht houdt rond de problemen van ouderen in Amsterdam. Dit alles heeft de PvdO niet kunnen doen zonder de steun van de kiezer. Daar willen wij u graag voor bedanken. Daarnaast willen wij graag iedereen bedanken die ons dit eerste jaar heen heeft geholpen.

Het goede voornemen van de partij is om nog meer op te treden voor de belangen van de ouderen, zodat zij niet vergeten worden.

Graag wil de fractie onze achterban hele fijne feestdagen wensen en een gezond en gelukkig 2015!

kerst en oud en nieuw

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...