Campagne voeren kan voor een paar tientjes

Met de finish in zicht doen alle deelnemers aan de gemeenteraadsverkiezingen deze dagen nog een laatste poging om de aandacht te trekken.

Naast de geijkte grote partijen doen ook de kleinere partijen een gooi naar een zetel. Zoals op de Lapjesmarkt in de Jordaan, waar ouderenpartij Partij van de Ouderen vandaag te vinden was met een simpele megafoon en een auto.

‘Als je ziet wat al die grote posters kosten’, stelt PvdO nummer 2 Bernard Frank, ‘dan vraag ik mij af waar al dat geld vandaan komt.’ Terwijl het volgens zijn partij een stuk goedkoper kan, campagnevoeren dan. ‘Wij betalen hier 85 euro voor een ‘routetoeter’, twee gezonde mensen en klaar ben je!’ Vult partijgenoot Reenze van Brug aan. ‘En iedereen vindt dit prachtig!’

Of de last minute campage van de PvdO effect heeft blijkt woensdag, als Amsterdam naar de stembus gaat…

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...