Officieel standpunt 50PLUSpartij

Via haar website en de media roept het partijbestuur van 50PLUSpartij de kiezers op om bij de gemeenteraadsverkiezingen op een lokale partij te stemmen. Er wordt niet explictiet opgeroepen om op een lokale ouderenpartij te stemmen. Dat is jammer, maar misschien wel begrijpelijk omdat het landschap van lokale partijen erg divers is, en er plaatselijk soms twee of meer lokale partijen zijn.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...