Partij van de Ouderen en 50PLUSpartij

Dankzij de goede contacten die bestaan met de bestuurders en volksvertegenwoordigers van 50PLUS-partij kan de Partij van de Ouderen met bescheiden trots stellen dat zij in feite de lokale variant is van 50PLUS. Alle kopkandidaten zijn lid van 50PLUS. Tijdens het Banne Bruistfestival in september werden door ons 1000 ledenkranten van 50PLUS uitgedeeld. Henk Krol staat samen met Wil van Soest op onze verkiezingsaffiches. Henk steunt óns bij onze campagne, en de PvdO steunt Henk bij zíjn campagne voor de Europese Verkiezingen. En over vier jaar hopen we dat 50PLUS wél aan de gemeenteraadsverkiezingen deelneemt. Dan zou de P.v.d.O. overbodig worden.
Wij hopen dat deze alliantie er toe bijdraagt dat de kiezer begrijpt waar voor we staan. En dat de enige goede stem op een Amsterdamse ouderenpartij een stem op P.v.d.O. lijst 26 is.

ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF
Met je abonnement verkrijg je onze nieuwsbrief met het laatste nieuws en achtergronden van de Partij van de Ouderen fractie Amsterdam. Daarnaast kun je actief meestemmen met de belangrijkste beslissingen die wij nemen in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus aarzel niet en stem mee!
Wij haten spam. Je email zal door ons nooit worden gedeeld met anderen.
Loading...